Hallo, ik ben Luz…

… Of voluit Marloes. Vrienden noemen mij Loes en daarnaast betekent luz [spreek uit; loes] in het Spaans: “Licht”. En dat is precies waar ik van hou; LICHT!

Dat begint ’s ochtends al bij het wakker worden en ik zie hoe de zon ons huis binnen schijnt. Of als ik met mijn labradoodletje Megs ga wandelen hier in het natuurgebied en ik de dag zie ontwaken. Ik geniet enorm van de lampjes op een terras of in de tuin. Tijdens “Golden Hour” als de wereld om ons heen een warme rood-oranje gloed krijgt. En van de kaarsjes in de wintermaanden als ik onder mijn dekentje op de bank zit met mijn gezin.

Maar het aller liefst schijn ik het licht op mijn klanten! Of dit nu is in mijn studio of op locatie. Ik geniet ervan als ik mensen zie groeien voor mijn camera. Als ze uit hun comfortzone durven te stappen en helemaal in hun kracht gaan staan. En of dit nu is tijdens het maken van een STUDIO LUZ ART, een zakelijk portret of brandingshoot, een bruidsreportage of een STUDIO LUZ CUSTOMIZED, het mee mogen werken aan iemands proces met daarbij een blijvende herinnering te creëren voor de klant dát is voor mij de reden waarom ik fotograaf ben geworden!

Fotografie maar dan anders

Contact

Wil je meer informatie? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek online of bij mij in de studio.

Tot snel!

Scroll naar boven