Business

Profielfoto's

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder een goede profielfoto. Wil je in de studio met een effen achtergrond, op locatie in de natuur, strak en modern of van alle werknemers van uw bedrijf. Ik zet je ontspannen en zoals je echt bent op de foto!

Na mijn overstap naar SGS heb ik haar ‘meegenomen’ als fotograaf. Reden hiervoor is dat Marloes goed in staat is om frisse, zakelijke portretten te maken die net even anders voelen. Ze geeft duidelijke instructies en heeft een open persoonlijkheid waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen en zich vaak op de rand of zelfs buiten hun comfortzone durven te begeven. Dit levert mooie, luchtige beelden op die uitermate geschikt zijn voor de zakelijke markt en die vaak ook de geportretteerden positief verrassen"
Joyce Verhoeven
Manager marketing & Communicatie SGS Search Ingenieursbureau BV

Brandingshoot

Wil je jouw eigen brand goed op de kaart zetten en genoeg beelden hebben voor je website en social media. Kies dan voor een personal brandingshoot. Hierbij sta jij en wat je doet centraal. Door een combinatie van portret- en life-stylefoto’s bouw je een eigen persoonlijke beeldbank op.

Natuurlijk is het spannend om alleen voor de camera te staan, maar ik zorg ervoor dat je jezelf op je gemak voelt en er helemaal voor gaat. Hiermee zul je jouw merk onderscheiden en zullen jouw klanten zien wie jij bent en waar je voor staat.”

Ik werk al enkele jaren zeer prettig samen met Marloes. Ze heeft voor mij al een aantal mooie business shoots verzorgd.  Ze heeft een uitstekend gevoel van de zakelijke uitstraling en het talent om de unieke kenmerken van mijn bedrijf naar voren te brengen. Ze begrijpt mijn visie en weet deze meteen om te zetten in prachtige beelden. Ik ben iedere keer zeer tevreden met het resultaat en zou haar zeker aanbevelen voor anderen!"
Melissa Jansson Schoof
MJS Office Support

Bedrijfsfotografie

Of het nu gaat om foto’s van het pand, het interieur, content- of Campagnefoto’s. Ik zorg ervoor! Of het nu gaat om foto’s van het pand, het interieur, content- of campagnefoto’s. Dit dagdeel of dag staat jullie bedrijf in de spotlights.
Samen bespreken we jullie wensen en behoeftes en zorg ik ervoor
dat deze verwachtingen worden overtroffen. Door mijn flexibele
werkhouding, ondernemende aanpak en betrouwbaarheid ben ik de
juiste partner voor uw bedrijf.

We hebben een hele fijne, langdurige samenwerking met Marloes. Ze neemt zowel de portret- als de sfeerfotografie op zich voor Wesselman Accountants | Adviseurs. Hierbij volgt ze briefings goed en denkt ze proactief mee. Het resultaat? Hele mooie, frisse beelden. We zijn super tevreden over het resultaat!"
Nina van der Schoot
Marketing & Communicatieadviseur Wesselman Accountants Adviseurs

Evenementen

Heb je iets bijzonders te vieren of is er een speciale Gebeurtenis. Ik leg dit moment graag op een professionele manier vast. De locatie, sfeer en de beleving van de gasten zullen hierin duidelijk te zien zijn. Bij het bekijken van de foto’s zult u of uw gasten weer even helemaal terug zijn in het moment.

Marloes is allereerst erg goed! Ze past enorm bij ons als bedrijf met haar ondernemende aanpak en betrouwbaarheid. Ze is erg gecommitteerd "
Ruud Robeerst
Founder Loyal & Purpose
Scroll naar boven